21. 8. 2013: Konec rekonstrukce

Rekonstrukce je u konce. Vrací se nový, krásnější a komfortnější AKORD!!!

AKORD v Ostravě-Zábřehu od září opět otevírá své prostory veřejnosti a po pětiměsíční rekonstrukci zahajuje provoz v nových zmodernizovaných interiérech. Z domu kultury se touto proměnou stává vskutku elegantní společenské, kulturní a kongresové centrum. Na rekonstrukci přispělo statutární město Ostrava, a to částkou 120 miliónů korun. Nyní je tato jedinečná a multifunkční budova připravena stát se ozdobou celého města. Celkově směřuje nový koncept k myšlence maximálního komfortu, který je AKORD po rekonstrukci připraven nabídnout všem svým návštěvníkům.

Kulturní a společenské centrum AKORD přichází také s novým logem, kterým se hrdě hlásí k Ostravě, a to se vším všudy, tedy i se třemi vykřičníky na konci. V současnosti rovněž vzniká jednotný grafický vizuál a připravují se nové webové stránky. AKORD se proměňuje v dynamickou instituci s moderní image, což chce sdělit a pravidelně připomínat všem svým zákazníkům. Proto je připraven také kreativní komunikační koncept pro práci v oblasti public relations. Další novinkou je zavedení eVstupenek na koncerty a představení, které si diváci budou moct kupovat online z pohodlí svého domova.

Pro následující měsíce je již připraven pestrý kulturní program – návštěvníci se mohou těšit na Komediograf, Partičku, Divadlo Sklep či na Lukáše Vaculíka a Kateřinu Hrachovcovou v komedii Básník a kočka nebo na Báru Hrzánovou v divadelní hitovce Hrdý Budžes. Na Slet bubeníků dorazí také David Koller, v rámci Večera s rockovými muzikály vystoupí např. Kamil Stříhavka a Bára Basiková a do AKORDU si přijede zahrát a zazpívat také Anna K. s kapelou.

AKORD je tedy po pětiměsíční odmlce zpět, i když na klubové prostory a hotel si budeme muset počkat až do listopadu. V polovině září zahájí provoz gastronomickými lahůdkami zbrusu nová restaurace s terasou a kurzy pro děti i dospělé odstartují ke konci měsíce září. Slavnostní otevření je pak naplánováno na 19. listopadu, kdy už bude AKORD ve své plné kráse.

Naposledy upraveno 21. 8. 2013

Odběr novinek

Chcete si objednat pronájem? Kontaktujte nás!

„V souladu s ustanovením § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004Sb. o některých službách informační společnosti, a to až do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace nadále zasílány“.

Máte dotaz nebo jen vzkaz pro nás?
Neváhejte se na nás obrátit!